Hoppa till sidans innehåll

Info till klubbar som vill vara med på UWW-tävlingar

15 JAN 2019 13:26
SBF vill passa på att påminna om gällande bestämmelser för om en förening vill delta med sina brottare på en tävling som är en UWW-tävling.
  • Skapad: 15 JAN 2019 13:26

På alla UWW-tävlingar världen över så måste en nation alltid ha med sig en domare om man deltar med fler än 3 brottare. SBF tar alltid ut en domare om Sverige har fler än tre brottare på tävlingen som representerar landslaget. Om en förening deltar på samma tävling behöver de inte ha med sig en egen domare. Däremot om en eller flera Svenska klubbar deltar på en UWW-tävling och SBF inte deltar med landslaget så måste Sverige ändå ha med sig en domare.

Följande gäller: 

Klubbarna måste anmäla till SBF med information om hur många brottare från föreningen som kommer  delta på den aktuella UWW-tävlingen, denna anmälan måste vara inskickad i god tid, minst 2 månader före aktuell tävling. 

SBF ska vidarebefordra ärendena till SBDF för att de ska utse en domare. 

Klubbarna som deltar delar på domarens samtliga kostnader, SBF fakturerar klubbarna på basis av antal deltagande brottare per klubb. 

SBF ska ha bevakning på klubbarnas utlandsresor så att de som missköter sig ska få minst ett påpekande och ev. bestraffning (se mer information i tävlingsbestämmeslerna).

 

Närmast i det internationella programmet finns AARHUS CUP I Danmark den 9 februari. Tiden är kort men skicka in enligt ovan så fort ni kan om ni tänkt deltaga. Vi beräknar domarens kostnad per brottare och gör fördelningen efter det, om nån klubb “missar” anmälan till SBF men deltar, så kommer även de att vara med och dela på den totala domarkostnaden (tilkomma kan enligt ovan vissa bestraffningar).

för 

SBF/Tävlingsrådet This is a mailto link  

Christer Persson

Skribent: Zakarias Tallroth
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: This is a mailto link

Se all info