Hoppa till sidans innehåll

Landslagsåret är igång

25 JAN 2019 15:11
Flera landslag startade upp sin verksamhet under föregående vecka. Herrlaget i grek och damlandslaget genomförde bland annat SOK-tester. Damerna fortsatte med ett träningsläget och även fristilslandslaget för herrar hade sitt första läger för året.
  • Skapad: 25 JAN 2019 15:11

Herrar GR och damerna genomföre Svenska Olympiska kommitténs fystester ledning av Rikard Nilsson och Niklas Heckscher från SOK. Detta skedde vid två tillfälle. Det första var på Bosön och det andra genomgfördes i Helsingborg. 

Damernas Förbundskapten Sara Eriksson Dikanda kommenterar, -Tjejerna kämpade på mycket bra och visade starka testresultat. Senare under torsdagen fortsatte vi med träningsläger och dopingkontroll genomfördes på utvalda tjejer. Fredagkvällens hade vi bokat in oss på hot yoga som utfördes i 38 graders värme. Ett mycket uppskattat träningspass av både aktiva som ledare. Under lägret genomförde vi fem brottningspass blandade med matcher, situationer och teknik. Lägret avslutades efter lunch på söndagen.

Herrarnas fristilslandslag (se toppbilden) befann sig i helgen i Arboga på årets första läger. Förbundskapten Medhi Farokhian summerar lägret, -Vi tackar Arbogas brottarklubb, Patrik Magnusson och Anders Eriksson för all hjälp med lägret. Kul att se två grekare som testade fristil med oss. Vi har enbart kört fyra pass men det var fyra hårda matchpass för att förbereda inför kommande internationella tävlingar. Naib ska till Paris GP. Kevin och Karl åker till Österrikes Flatz Open tillsammans med juniorerna Valter, Sardar, Farhad och Fardin. 

Skribent: Zakarias Tallroth
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: This is a mailto link

Se all info