Hoppa till sidans innehåll

Poland Open / Pytlasinski

10 SEP 2018 09:04
I helgen avgjordes en av årets hårdaste tävlingar och likaså Sveriges sista genrep inför VM i oktober. Sverige kom bästa tänkbara lag och vi fick många positiva besked som lovar gott nu när VM kommer allt närmre.
  • Skapad: 10 SEP 2018 09:04

Bäst gick det för Zakarias Berg som vann hela tävlingen och visade upp en otroligt fin brottning tävlingen igenom. I semifinalen besegrades 2017 års världsmästare Basar från Tukiet på teknisk överlägsenhet (8-0). Berg  kontrollera även finalen från början till slut mot Ukrainaren Shyshman och kunde tillsist vinna med 3-1. Detta är Zackes främsta seger på seniornivå och det ger stora förhoppningar inför VM som äger rum om sex veckor.

Johanna Mattsson som också var i final fick nöja sig med en silvermedalj efter att ha förlorat en stenhård final mot Ostapchuk, Uraina med siffrorna 1-2.  

Sofia Mattsson, Alex Kessidis, Daniel Soini och Moa Nygren tog alla bronsmedaljer och visade att formen är på uppgång. Nu väntar en veckas träningsläger för truppen.

Igår nåddes även landslagstruppen av det sorgliga beskedet att Frank Andersson lämnat oss i förtid. Efter att ha samlats för en kort minnesstund på hotellet i Warszawa skickar Svenska Landslaget sina tankar till Franks nära och kära. Vila i frid Frank. 

Skribent: Zakarias Tallroth
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: This is a mailto link

Se all info