Hoppa till sidans innehåll

Integration

Vi kan stolt meddela att Svenska Brottningsförbundet har fått integrationspengar som är avsatta till våra föreningar.
  • Skapad: 26 MAJ 2016 11:09

I bifogat dokument ”Integrationspaket” kommer vi att presentera två olika paket som klubbarna kan söka om ni vill jobba med integration. För att skicka in en ansökan ska projektansökningsformulär ”Projektansökan integration” fyllas i och skickas till This is a mailto link. Vi kommer att ta emot och behandla ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 30 juni. Det gäller både för att vara med på integrationsdagen samt att göra något integrationsprojekt till hösten.

För att ta del av något integrationspaket så ska minst en person från klubben delta vid vår integrationsdag lördagen 3 september, på Idrottens Hus i Stockholm. Det går även att vara med via Skype. Klubben kan ansöka om Idrottslyftmedel för att delta på integrationsdagen. Då kan man ansöka om de faktiska kostnaderna för att ta sig till och från integrationsdagen. Maxbelopp att söka för integrationsdagen är 3000 kronor. Ansökan till att deltaga på integrationsdagen görs via Idrott Online.

En brottarklubb får endast söka ett integrationspaket. Vid godkända projektansökningar för paket ett (1) och två (2), betalas medel ut måndag 5 september. Alltså efter att någon från klubben deltagit på integrationsdagen den 3 september.
Mer information om integrationsdagen finns i bifogad inbjudan. Anmälan till integrationsdagen skickas ut till de föreningar som beviljas medel för något av de två integrationspaketen.

Vi rekommenderar att klubbarna samverkar med SISU Idrottsutbildarna kring deras integrationssatsningar.

Kontaktuppgifter Svenska Brottningsförbundet
Samuel Lund Förenings- och förbundsutvecklare / Federation and association developer This is a mailto link 08-699 63 26

IntegrationspaketIntegrationspaket

Projektansökan integrationProjektansökan integration

Schema IntegrationsdagSchema Integrationsdag

Skribent: Lotta Samuelsson

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....

Nyhetsbrev2.png