Hoppa till sidans innehåll

Arbetsgrupper och tidsplan Strategiarbete

17 JAN 2020 11:21
Arbetet med att ta fram en strategi för svensk brottnings utveckling i framtiden pågår. Under hösten 2019 genomfördes ett antal träffar ute i landet med engagerade inom svensk brottning.
  • Skapad: 17 JAN 2020 11:21

Vid mötena deltog representanter för Svenska brottningsförbundet och brottarklubbar runt om i landet. Det som framkom i dialogerna vid mötena har mejlats ut till alla klubbar och finns på SBF:s hemsida under fliken ”strategiarbete”.

Arbetsgrupper
Utifrån de synpunkter som fördes fram och den dialog som förts i styrelsen för brottningsförbundet har vi bildat sex arbetsgrupper enligt nedan. Arbetsgruppernas uppgift är att ta fram ett förslag på strategi inom respektive prioriterat område. Arbetsgrupperna kommer att genomföra sitt arbete enligt tidplanen nedan.
Arbetsgrupperna är sammansatta så att en person från SBF:s styrelse är ordförande samt att det finns en tjänsteman från kansliet. Utöver dessa består arbetsgrupperna av personer som anmält intresse eller anses som goda representanter för svensk brottning. Det kan tillkomma personer i arbetsgrupperna.

Här hittar du mer information om vårat pågående strategiarbete

Skribent: Lotta Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png

 

  

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....