Hoppa till sidans innehåll

Staylive ny samarbetspartner

23 SEP 2022 09:55
Svenska Brottningsförbundet och streamingaktören Staylive har tecknat ett tvåårigt avtal i syfte att skapa en gemensam webbplattform för Svensk Brottning och dess tävlingar.
  • Skapad: 23 SEP 2022 09:55

Svenska Brottningsförbundet och Staylive påbörjade ett samarbete under våren 2022, då JSM och Senior-SM sändes på företagets webbplattform. Staylive är en ledande aktör inom streaming, både i Norden och Europa. Idag levererar de webbplattformer till ett flertal idrottsförbund, Sportbladet, Sport Expressen och Hockeyettan.

- Användningen av livestreaming ökar i hela samhället och på detta vis hoppas vi kunna skapa en gemensam webbplattform för Svensk Brottning där man kan hitta våra tävlingar, men där föreningarna också kan hitta en extra intäktskälla, säger Samuel Lund, Generalsekreterare Svenska Brottningsförbundet.

Svenska Brottningsförbundet kommer att sända alla SM-tävlingar för 2023 och 2024 via Staylive. Dock kommer det att vara olika aktörer som producerar sändningarna.

Linus Malmborg, Business Develope, Staylive;

- Vi på Staylive är stolta att samarbeta med Svensk Brottning och vårens SM-tävlingar visar att det finns ett rejält intresse för sporten och dess utövare. Det är ett intresse vi tillsammans ska se till att tillgodose genom att på ett professionellt sätt visa alla större tävlingar på nationell nivå, men även finnas där för lokala klubbar och utövare som vill livestreama sina tävlingar. Tillsammans bygger vi Svensk Brottning starkare

Avtalet med Staylive sträcker sig till 2024.

Under hösten kommer mer information om hur föreningar kan samverka med Staylive och sända sina tävlingar via plattformen www.brottningplay.se samt öka intäkterna.

Skribent: Malin Kjebon
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png 

  

 
craft hemsida 150x150.png
korpberget 10x150.png
RF tillsammans 150.png
SPW.png

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....

Nyhetsbrev2.png