Hoppa till sidans innehåll

Craft inleder samarbete med Brottningsförbundet

17 JUN 2021 16:03
Sportvarumärket Craft har tecknat ett tre-årigt samarbetsavtal med Svenska Brottningsförbundet. Samarbetet innebär bland annat att Craft blir officiell leverantör till förbundet och medverkar i utvecklingen av brottningsläger för ungdomar.
  • Skapad: 17 JUN 2021 16:03

"Vi är ett svenskt varumärke och att samarbeta med ett svenskt förbund känns alltid bra för oss. Att vi nu även är med och utvecklar svensk brottning är fantastiskt", säger Stefan Persson, VD på Craft. "Brottning är en stor internationell sport och en idrott för både killar, tjejer och ungdomar, vilket passar vårt varumärke perfekt."

Samarbetet mellan Craft och Brottningsförbundet innebär att Craft förser aktiva och ledare inom förbundet med plagg och utrustning för både träning och fritid. Craft kommer även vara med i utvecklingen av förbundets brottningsläger för ungdomar där Crafts erfarenhet från friidrottsskolor och fotbollsskolor kommer att vara en viktig ingrediens. Samarbetet inkluderar även utvecklingen av en supportershop för svenska fans som vill visa sitt stöd för svensk brottning.

"Det känns fantastik roligt att Craft vill vara med och utveckla svensk brottning. Vidare så känns det helt rätt att jobba med ett svenskt varumärke när det gäller förbundskläder. Vi ser framemot att utveckla samarbetet med Craft under avtalstiden säger", Samuel Lund, Generalsekreterare på Svenska brottningsförbundet.

Det nytecknade avtalet mellan Craft och Svenska Brottningsförbundet inleds 1 september och sträcker sig över tre år.

För mer information vänligen kontakta:

Samuel Lund, Generalsekreterare, Svenska Brottningsförbundet
Telefon, 08-699 63 26
E-post: This is a mailto link

Patrik Danielsson, Sales Manager Club
Telefon: +46 33 722 33 31
E-post: This is a mailto link

 

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder, löparskor och tillbehör för såväl världsmästare som vardagshjältar.

Skribent: Malin Kjebon
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png 

  

 
craft hemsida 150x150.png
korpberget 10x150.png
RF tillsammans 150.png
SPW.png

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....

Nyhetsbrev2.png