Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd att söka i Coronatider

28 APR 2020 14:24
Bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktionerna - nytt sökområde inom Projektstöd Förening och 1 maj öppnar RF ansökan till Kompensationsstöd för idrottsföreningar.
  • Skapad: 28 APR 2020 14:24

Bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktionerna

Svenska Brottningsförbundets föreningar har möjlighet att söka projektstöd för att anpassa sin idrottsverksamhet för barn- och ungdomar efter de restriktioner och rekommendationer som finns. Detta för att kunna bibehålla så mycket verksamhet som möjligt under perioden då restriktionerna från Folkhälsomyndigheten som rör idrottsrörelsen /eller som påverkar idrottsrörelsen gäller. Ansökan görs via SBF och Projektstöd IF i IdrottOnline.

Mer information om ekonomiskt stöd hittar ni här.

Kompensationsstöd till Idrottsföreningar

Mellan 1 maj och 15 maj, kan föreningar söka stöd för kostnader och förlorade intäkter på grund av inställd barn- och ungdomsverksamhet och -evenemang med anledning av Covid-19. Stödet är en del av regeringens stödpaket till idrottsrörelsen med anledning av coronakrisen och avser belopp på minst 15 000 kr u perioden 13 mars till 30 juni. 

Ansökan sker via Idrottsmedel i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Ansökan öppnar 1 maj och avslutas 15 maj. Läs mer om kompensationsstödet här.

Regelverk för Kompensationstöd IF
För frågor om kompensationsstödet, kontakta This is a mailto link.

Här hittar du samlad information  om SBF:s verksamhet kopplat till Coronapandemin.

Skribent: Malin Kjebon
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png

 

  

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....