Hoppa till sidans innehåll

Nordic Choice Hotels bäddar för utveckling av svensk brottning

07 NOV 2019 14:10
Nordic Choice Hotels blir ny samarbetspartner till Svenska Brottningsförbundet, vilket ska bädda för nya framgångar för svensk brottning.
  • Skapad: 07 NOV 2019 14:10

- Vi kommer att ha viktiga samlingar hos Nordic Choice Hotels. Ett exempel på det är att Brottningsforum, Brottargalan och årsmötet 2020 som kommer att vara på Quality Hotel Friends i Solna säger SBF:s generalsekreterare Samuel Lund. 

Svenska Brottningsförbundet (SBF) och Nordic Choice Hotels arbetar med samma grundvärderingar när det gäller allas lika värde.

-Det här är ett samarbete som vi är oerhört glada och stolta över. Att vara med och stötta en av Sveriges mest framgångsrika idrotter känns otroligt roligt, säger Nordic Choice Hotels, Head Of Sports Sweden, Thomas Sandell.

En del i samarbetet med Nordic Choice Hotels är att erbjuda våra medlemmar boende på deras hotell till rabatterade priser. Den andra delen är att Nordic Choice Hotels gör det möjligt att SBF kan arrangera Brottningsforum och Brottargalan 2020. 

Nordic Choice Hotels innefattar hotellkedjorna Clarion Hotels, Comfort Hotels och Quality Hotels, men också en rad fristående hotell under Nordic Hotel & Resorts, som det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi. 

På länken nedan hittar ni mer information och hur ni kan boka boende till rabatterade priser. https://www.nordicchoicehotels.se/kampanjer-och-erbjudanden/sbfb/

Vid frågor kontakta Samuel Lund, Generalsekreterare, Svenska Brottningsförbundet This is a mailto link

Thomas Sandell, Head of Sport, Nordic Choice This is a mailto link

Skribent: Zakarias Tallroth
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png

 

  

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....