Hoppa till sidans innehåll

SBF byter leverantör av hemsida vid årsskiftet

22 MAR 2022 14:14
Svenska Brottningsförbundet byter leverantör och plattform för webbsidan. Företaget Consid kommer att bygga nya webbsidan i CMS-verktyget Sitevision. SBF:s föreningar erbjuds en webblösning till en kostnad baserad på medlemsantal.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2022 14:14

Svenska Brottningsförbundet har i samarbete med Riksidrottsförbundet och ett antal andra specialförbund har förhandlat fram ett avtal med Consid och Sitevision och tagit fram ett fördelaktigt erbjudande på webblösning till våra medlemsföreningar. Erbjudandet omfattar ett färdigt baspaket med de vanligaste mallarna och funktionerna för en enkel, bra och mobilanpassad hemsida, i ett kraftfullt men samtidigt enkelt redaktörsverktyg och i ett webbhotell med säkerhet i världsklass.

Föreningar anslutna till Svenska Brottningsförbundet erbjuds en webblösning i Sitevision, till en kostnad baserad på medlemsantal.  

Se erbjudandet här
För mer information och frågor, kontakta Louise Ohlin This is a mailto link

Andra webblösningar

Vad som passar din förening bäst beror på vilken verksamhet föreningen har och hur hemsidan skall användas. Vi är medvetna om att inte alla föreningar kan ta kostnaden och utöver ovanstående erbjudande finns det flera enkla, billigare och även kostnadsfria verktyg, för att bygga hemsidor.

Det finns också externa system som erbjuder kombinationer av hemsida, medlemsadministration, ekonomihantering och verksamhetsstöd. Några av dem erbjuder en basversion som är kostnadsfri, enligt respektive hemsida. För föreningar som använder ett sådant system för medlemshantering erbjuder RF integrationsmöjligheter till IdrottOnline. Information om vilka dessa är hittar ni här.

Administration i IdrottOnline

Det är bara hemsidan i IdrottOnline som försvinner vid årsskiftet, övriga funktioner finns kvar. Dessa är:

  • Medlemshantering
  • Aktivitetshantering
  • Avgiftshantering
  • LOK
  • Idrottsmedel
  • Utbildning
  • Beslutsstöd
  • Licenshantering
  • Integrationsmöjligheter

Inloggning kommer att kunna ske via login.idrottonline.se

Behöver ni hjälp?

Svenska Brottningsförbundet har tyvärr inte möjlighet att bistå med helpdesk eller support. Behöver ni stöd i processen att ta fram en ny hemsida kan ni kontakta ert RF/SISU-distrikt. Sök RF/SISU-distrikt här

Kontaktuppgifter:

Consid,
Louise Ohlin This is a mailto link

Svenska Brottningsförbundet
Samuel Lund, This is a mailto link

Skribent: Malin Kjebon
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png 

  

 
craft hemsida 150x150.png
korpberget 10x150.png
RF tillsammans 150.png
SPW.png

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....

Nyhetsbrev2.png