Hoppa till sidans innehåll

Sundsvall vinnare i Umeå

21 MAR 2022 15:49
Nöjda arrangörer, nöjda deltagare och ett förstklassigt arrangemang, så kan U17-SM sammanfattas i korthet. Vann totalen gjorde Sundsvalls AIK. Foto: Carl Englén
  • Skapad: 21 MAR 2022 15:49

U17-SM i Umeå avgjordes i helgen. Klubbvinnare blev Sundsvalls AIK, som tog hem vinsten både FS, WW och GR. En poäng före Norbergs brottarklubb i FS, Två poäng före Helsingborgs WT i WW och tre poäng för Spårvägen Brottning i GR.
 Alla resultat hittar ni här.

Arrangören Umeå Brottning är mycket nöjda med arrangemanget.

- Utfallet helt i linje med vad vi förväntas oss. Vi hade bestämt oss att vi skulle visa hur man kan göra ett SM med inramning och med en känsla av värdighet. Det ska kännas skillnad när man kommer till ett SM, säger Samuel Eriksson

Upplevelsen från deltagarna var mycket positiv. Nu är förhoppningen att klubbarna ska komma tillbaka till höstens tävling.

- Det var verkligen en positiv atmosfär, där vill vi tacka alla klubbar, brottare, funktionärer, domare, ja alla i hallen, fortsätter Samuel.

Det var även lugnt på skadefronten, något som tävlingsläkarna applåderar domarnas insats för.

SBF:s representant på plats Therese Florentin var imponerad.

-Jag skulle vilja tacka Umeå brottning för helgens U17-SM och säga grattis till ett lyckat och fantastiskt välordnat arrangemang. Ert engagemang märks verkligen på alla sätt. Tack också till alla deltagande ungdomar, så mycket fin brottning vi åskådare fick se!

Skribent: Malin Kjebon
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png 

  

 
craft hemsida 150x150.png
korpberget 10x150.png
RF tillsammans 150.png
SPW.png

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....

Nyhetsbrev2.png