Hoppa till sidans innehåll

Svenska Brottningsförbundet har rekryterat en ny Idrottskonsulent

26 NOV 2019 10:06
Svenska Brottningsförbundet (SBF) kommer från den 7 januari 2020 att få förstärkning på kansliet genom att SBF har anställt Malin Kjebon som Idrottskonsulent.
  • Skapad: 26 NOV 2019 10:06

Genom stöd från Riksidrottsförbundet (RF) har det blivit möjligt att anställa Malin. Malin kommer att vara baserad på Svenska Brottningsförbundets kansli i Idrottens Hus i Stockholm. 

Närmast kommer Malin från Bosön där hon arbetet med utbildning, kurser och konferenser.

Malin Kjebon säger:

-          Med ett glatt hjärta tackar jag för förtroendet att få bli en del av svensk brottning. Jag ser fram emot att lära känna och att arbeta tillsammans med alla er som bygger och utvecklar svensk brottning och idrott.

Malin är utbildad Idrottskonsulent och journalist, och har bland annat arbetat på Sveriges Olympiska Kommitté, Troxhammar Golfklubb och Sveriges Radio. Det innebär att hon har en gedigen bakgrund inom föreningslivet och journalistiken.

-          Vi är väldigt glada att vi har lyckats rekrytera Malin Kjebon till vårt team. Malin har en väldigt bra profil som svensk brottning kommer att ha stor nytta av. säger Samuel Lund, Generalsekreterare på Svenska Brottningsförbundet.

Malin kommer bland annat att arbeta med svensk idrotts gemensamma strategi mot 2025, utbildning, föreningsutveckling och olika projekt.

Vi hälsar Malin varmt välkommen till brottningsfamiljen. 

Vid frågor vänligen kontakta
Samuel Lund
This is a mailto link
08-699 63 68

Skribent: Lotta Samuelsson
E-post: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png

 

  

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....