Hoppa till sidans innehåll

Svenska Brottningsförbundet söker Idrottskonsulent

28 AUG 2019 09:06
Som idrottskonsulent arbetar du främst med att utveckla och stödja Svenska Brottningsförbundet och dess klubbar genom uppsökande verksamhet, rådgivning och utbildning samt att marknadsföra och informera om vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 09:06

Rollen som idrottskonsulent bygger på att skapa goda relationer med våra föreningar, Riksidrottsförbundet och andra viktiga samarbetspartners.

Vilka är vi?
Svenska Brottningsförbundet är riksorganisationen för landets samtliga brottningsklubbar och alla deras medlemmar. I dag finns det cirka 160 brottningsklubbar i landet. Totalt har dessa klubbar ungefär 20 000 medlemmar. Vi är också en av de mest framgångsrika sommarolympiska idrotterna genom tiderna. Vi sitter i fräscha lokaler tillsammans med RF, SISU och ca 35 andra förbund i ”Idrottens Hus”, Skanstull, Stockholm. 

Tjänstens huvudsakliga innehåll:

  • jobba med strategi 2025.
  • samarbeta med brottningsföreningar, Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, SISU Idrottsböcker och andra aktörer.
  • samordning av idrottslyft, utbildning och andra projekt.

Som idrottskonsulent är du en av nyckelpersonerna för att utveckla svensk brottning. Du jobbar både självständigt och i olika team. Kvälls- och helgarbete och även resor, främst inom landet, förekommer.

Vem är du?
Vi tror att det är bra om har tidigare erfarenhet av svensk idrott på något sätt, eftersom du både kommer att arbeta nära brottningsföreningar och samverka med andra förbund inom idrotten.

Vi värdesätter särskilt följande hos dig som söker tjänsten. Du har:

  • akademisk utbildning inom idrottsvetenskap, beteendevetenskap eller liknande. Praktisk erfarenhet kan prövas likvärdig med formell utbildning
  • ett trevligt bemötande och trivs med att och tala inför en grupp.
  • bred erfarenhet av ideellt arbete som ledare eller styrelsemedlem i en idrottsförening.
  • stort intresse för att arbeta med lärande processer.
  • god administrativ förmåga.
  • erfarenheter kring projektledning och ekonomi.

Tjänsten är förlagd till kontoret i Stockholm.

Information och ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100%, med provanställning på 6 månader, start enligt överenskommelse. På vår arbetsplats eftersträvar vi jämställdhet och mångfald och vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Verkar detta vara en spännande och intressant utmaning för dig? Då ser vi gärna att du skickar in ditt CV samt ett kort personligt brev där du motiverar dina tre huvudkvaliteter kopplat till vad denna tjänst kräver. Ange löneanspråk. Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 20 september. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Samuel Lund, Generalsekreterare, tel: 08- 699 63 26 mail: This is a mailto link

Välkommen att bli en del av svensk idrott och svensk brottning!

Jobbannons Idrottskonsulent SBF 2019.pdf

Skribent: Lotta Samuelsson
Epost: Adressen Gömd

Nordiska rum 150_.png

 

  

 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....