Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd


Via Idrottonline - Svenska Brottningsförbundet

Ett nytt område har lagts till inom Projektstöd Förening,  ”Bibehållen verksamhet med anledningar av coronarestriktionerna”

Där kan ni ansöka om medel från SBF, för att anpassa er barn- och ungdomsverksamhet till rådande restriktioner och rekommendationer. 

Här finns mer information om kriterier och regler.

Projektstöd att söka för tävlingsarrangörer

Som hjälp för att kunna anpassa tävlingarna efter FHM:s allmänna råd och SBF:s riktlinjer, finns möjlighet att söka projektstöd genom “Bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktioner”. Ansökan görs via SBF och Projektstöd IF i IdrottOnline inom området ”bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktioner”.

Maxbelopp att söka är 6.000 kronor.

Klubbar som tidigare sökt detta för sin träningsverksamhet, är berättigade att söka igen i rollen som tävlingsarrangör.

 

Via Idrottonline - Riksidrottsförbundet Ansökan stängd, öppnar igen i januari 2021

Från och med den 15 oktober kan föreningar ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin. Stödet gäller det andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020. 

Hur gör jag som förening?

Föreningar ansöker om kompensationsstöd inloggade i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Det kommer att genomföras två ansökningsomgångar. Den första är 15 oktober till 26 oktober kl. 12.00. Den andra planeras att öppnas i januari 2021.

Vad kan föreningar söka stöd för?

  • Faktiska merkostnader som inte kunnat undvikas när evenemang eller verksamhet har ställts in, reducerats i omfattning eller skjutits upp.
  • Uteblivna intäkter som inte kan fås igen för verksamhet och/eller evenemang som ställts in eller genomförts med färre deltagare eller mindre publik.
  • Uteblivna intäkter för föreningsverksamhet där intäkter för att delta tas in löpande. Det kan till exempel vara deltagarintäkter som banhyra, greenfeespel och lektionsverksamhet.

För frågor om kompensationsstödet och ansökan, kontakta: This is a mailto link

Mer information finns att läsa här.

 

Via RF-SISU

Projektstöd till Coronaanpassad föreningsverksamhet

Föreningar kan nu söka projektstöd hos sitt RF-SISU distrikt för att för att kunna bibehålla så mycket barn- och ungdomsverksamhet som möjligt med hänsyn till coronarestriktionerna. Föreningen kan t ex söka stöd för att köpa in utrustning för att bedriva utomhusträning, genomföra annorlunda idrottsverksamheter, täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund av stängda hallar.  Mer information om detta finns på ert RF-SISU distrikts hemsida. 

Uppdaterad: 27 APR 2020 09:11 Skribent: Lotta Samuelsson
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

  

Viking Line
 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: This is a mailto link