Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd


Via Idrottonline - Svenska Brottningsförbundet

Ett nytt område har lagts till inom Projektstöd Förening,  ”Bibehållen verksamhet med anledningar av coronarestriktionerna”

Kategorin finns kvar under 2021 och gäller fortsättningsvis för att klubben ska kunna bibehålla så mycket verksamhet som möjligt under perioden då restriktionerna från Folkhälsomyndigheten som rör idrottsrörelsen/eller som påverkar idrottsrörelsen gäller. Klubbar som sökt stödet 2020, kan söka igen. Maxbelopp 10 000 kr.
De klubbar som arrangerar Treklubbsmöte, kan söka ytterligare medel, dock max 3000 kr.

Via Idrottonline - Riksidrottsförbundet Ansökan stängd

Mellan den 15-26 januari kan föreningar ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin. Stödet gäller det andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020. 

Hur gör jag som förening?

Föreningar ansöker om kompensationsstöd inloggade i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Ansökningasperioden är den 15-26 januari.

Vad kan föreningar söka stöd för?

  • Faktiska merkostnader som inte kunnat undvikas när evenemang eller verksamhet har ställts in, reducerats i omfattning eller skjutits upp.
  • Uteblivna intäkter som inte kan fås igen för verksamhet och/eller evenemang som ställts in eller genomförts med färre deltagare eller mindre publik.
  • Uteblivna intäkter för föreningsverksamhet där intäkter för att delta tas in löpande. Det kan till exempel vara deltagarintäkter som banhyra, greenfeespel och lektionsverksamhet.

För frågor om kompensationsstödet och ansökan, kontakta: This is a mailto link

Mer information finns att läsa här.

 

Via RF-SISU

Projektstöd till Coronaanpassad föreningsverksamhet

Föreningar kan nu söka projektstöd hos sitt RF-SISU distrikt för att för att kunna bibehålla så mycket barn- och ungdomsverksamhet som möjligt med hänsyn till coronarestriktionerna. Föreningen kan t ex söka stöd för att köpa in utrustning för att bedriva utomhusträning, genomföra annorlunda idrottsverksamheter, täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund av stängda hallar.  Mer information om detta finns på ert RF-SISU distrikts hemsida. 

Uppdaterad: 27 APR 2020 09:11 Skribent: Lotta Samuelsson
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

  

Viking Line
 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: info@swedewrestling....