Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd


Via Idrottonline - Svenska Brottningsförbundet

Ett nytt område har lagts till inom Projektstöd Förening,  ”Bibehållen verksamhet med anledningar av coronarestriktionerna”

Där kan ni ansöka om medel från SBF, för att anpassa er barn- och ungdomsverksamhet till rådande restriktioner och rekommendationer. 

Här finns mer information om kriterier och regler.

Projektstöd att söka för tävlingsarrangörer

Som hjälp för att kunna anpassa tävlingarna efter FHM:s allmänna råd och SBF:s riktlinjer, finns möjlighet att söka projektstöd genom “Bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktioner”. Ansökan görs via SBF och Projektstöd IF i IdrottOnline inom området ”bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktioner”.

Maxbelopp att söka är 6.000 kronor.

Klubbar som tidigare sökt detta för sin träningsverksamhet, är berättigade att söka igen i rollen som tävlingsarrangör.

 

Via Idrottonline - Riksidrottsförbundet -Ansökan är nu stängd

Det finns möjlighet att söka kompensationsstöd för kostnader och uteblivna intäkter för planerad barn- och ungdomsverksamhet eller -evenemang, som uteblivit på grund av coronakrisen. Detta är en del av det stödpaket som regeringen avsatt för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin.

Ansökan är öppen 1-15 maj och beloppet måste minst nå upp till 15 000 kr under perioden 12 mars – 30 juni 2020. Mer information om regler och kriterier för ansökan finns att läsa här. Läs noga vad som gäller. Frågor angående kompensationsstödet kan ställas till This is a mailto link

 

Via RF-SISU

Projektstöd till Coronaanpassad föreningsverksamhet

Föreningar kan nu söka projektstöd hos sitt RF-SISU distrikt för att för att kunna bibehålla så mycket barn- och ungdomsverksamhet som möjligt med hänsyn till coronarestriktionerna. Föreningen kan t ex söka stöd för att köpa in utrustning för att bedriva utomhusträning, genomföra annorlunda idrottsverksamheter, täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund av stängda hallar.  Mer information om detta finns på ert RF-SISU distrikts hemsida. 

Uppdaterad: 27 APR 2020 09:11 Skribent: Lotta Samuelsson
Epost: Adressen Gömd

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line
 
 

Postadress:
Svenska Brottningsförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996323
E-post: This is a mailto link

Se all info