Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas:
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
SOK tar i dag ut 18 nya idrottare till stödprogrammet Topp & Talang. Tre av dem är brottarna Albin Olofsson, Jonna Malmgren och Niklas Öhlén som nu får möjlighet till full satsning mot världstoppen.
 
På grund av att SM i Varberg ställdes in (preliminärt framflyttat till senare i vår) har landslagsorganisationen varit tvungna att snabbt ta fram en ny plan för GR-landslaget som nu stod utan tävling i januari.
 
Efter dialog med RF har SBF beslutat att de SM-läger som skulle ha arrangerats 4-6 februari, i Malmö respektive Bosön, flyttas fram på obestämd tid. Även grundomgången för Lilla Fyrstads kommer att flyttas, från 12 februari till 3 april.
 
Världens vackraste sport är en aktivitetssatsning som Svenska Brottningsförbundet skapat för att inspirera skolor till rörelse och aktivitet både inne i klassrummet och ute på skolgården och på fritids.
 
På grund av rådande pandemi och en ökad smittspridning i landet, har Varberg Bois BK och SBF beslutat att flytta fram senior-SM i Varberg.
 
Idag presenterar SBF sin nya landslagsorganisation för U17-U20 under 2022 men start 1 januari. En ny roll träder i kraft och nya namn kliver in i organisationen.
 
Idrotten avråds från att ordna och delta i läger, cuper och andra större aktiviteter inomhus, där deltagare vanligtvis inte samlas. Detta gäller från 23 december - 16 januari 2022. Ordinarie träningar och endagsläger kan fortfarande genomföras.
 

AIK vinnare i Fyrstads

(2021-12-20 12:30)
AIK tog hem Fyrstads för tredje gången i rad. SBF:s Rune Pettersson var på plats och rapporterar om en stämningsfull tävling med bra brottning och mycket pubilk.
 

Nordiska rum 150_.png 

  

 
craft hemsida 150x150.png
korpberget 10x150.png
RF tillsammans 150.png

Postadress:
Östergötlands Brottningsförbund
Peter Fröjd, Skogsgatan 62
587 23 Linköping

Kontakt:
Tel: 012210200, 012220115
E-post: [saknas] Information

Se all info

Nyhetsbrev2.png