// layout bug
Hoppa till sidans innehåll

Team Västergötland vässade formen i Lidköping

16 SEP 2013 08:41
Med knappt tre veckor kvar till Nordisk Ungdomsturnering i Oslo samlades Team Västergötland för en träningsdag i Lidköping. 16 brottare mötte upp för att köra två pass i LAS brottarlokal. Eftersom några tilltänkta deltagare var på SBF:s fristilsläger i Arboga och andra inte kunde vara med på grund av skada och sjukdom fick vi hjälp med sparring av Simon Karlsson, Skövde, Henrik Sirén, Töreboda, och Simon Almén, Lidköping. Det var mycket uppskattat.
  • Skapad: 16 SEP 2013 08:41

Några var med för första gången på träningsdagen medan andra hade varit med tidigare. Nya den här gången var Edvin Gustavsson, Falköping, Max Alfredsson, Viskafors, Ibrahim Israpilov, Borås och Axel Käll, Lidköping. Alla skötte sig bra och det är förstås en sporre att veta att man har distriktslagets ögon på sig.

Som vanligt kan det vara lite trögt att komma i gång efter sommaruppehållet. Ett undantag är utan tvivel Moso Hakobyan, Borås, som tillbringade tre veckor i Armenien och tränade med en brottarklubb där. Träning varje dag måndag-lördag som började med en timmas joggingtur klockan sex på morgonen – det ni! Men det märktes också att Moso var i bra form.

Flera av deltagarna på träningsdagen har redan genomfört en eller flera tävlingar och förhoppningsvis hinner de flesta med ytterligare någon tävling innan det är dags för Nordisk Ungdomsturnering i Oslo den 4-6 oktober.

Lagledningen med Martin Åstrand, Patrik Johansson och Göran Berglund tackar för visat intresse och återkommer inom kort med laguttagningen. För de som inte blir uttagna gäller det ändå att vara beredda eftersom de bara är en sjukdom eller en skada från en plats i laget.

 

 

Traningsdag_2013-09-15

BILDTEXT

Deltagare på träningsdagen i Lidköping söndagen den 15 september. Främre raden från vänster: Hannes Björnqvist, Viskafors, Mikael Karlsson, Skövde, Gustav Åstrand, Kinna, Anton Johansson, Kinna, Max Alfredsson, Viskafors, Simon Karlsson, Skövde, Edvin Gustavsson, Falköping, och Ibrahim Israpilov, Borås. Bakre raden: Martin Åstrand, tränare, Patrik Johansson, tränare, Kevin Clausen, Kinna, Axel Käll, Lidköping, Moso Hakobyan, Borås, Erik Hermansson, Töreboda, Rickard Persson, Kinna, Henrik Sirén, Töreboda, och Jesper Jaeger, Töreboda.

 

Skribent: Magnus Nyström
Epost: This is a mailto link

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line

 

 

 

 

Postadress:
Västergötlands Brottningsförbund
c/o Bert-Ola Karlsson, Gudhemsgatan 2
541 31 Skövde

Kontakt:
Tel: +46705882835, +46705919339
E-post: This is a mailto link

Se all info