// layout bug
Hoppa till sidans innehåll

Västergötlands tjejer på Hildning

13 NOV 2013 11:42
Team Västegötland hade fem brottare nere i skåne på Hilding tjejcup. Sofia Nordén, Olivia Henningsson, Linnea Olsson, Rita Sandgren och Linn Olsson.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2013 11:44

Först ut är Sofia Nordén, börjar matchen bra men får sluta matchen på grund av skada och därmed ingen mer tävling denna säsong. En timmes vänta på ambulans..

 

På Linn såg man ilska i första matchen från att lagkompisen skadades. Linn kopplar ett hårt nacksving, bryter nrr sin motståndare i parterr och gör ett armdrag till ett fall. I andra matchen tappar Linn balans och ligger under i poäng långt in i matchen tills Linn hittar tillbaka, vänder matchen och vinner på fall. I finalen är det tufft, domarna dömmer bort Linn. Hon försöker jaga sin motståndare men det räckte inte till, Linn förlorar finalen på poäng.

 

Rita tog sig hela vägen till final, brottades starkt in i det sista då hon tappar matchen på poäng.

 

Efter en lång rehaträning så blev detta Olivias första riktiga tävling på länge, hon går in i matchen med bestämd brottning och lägger sin motståndare på ett snabbt fall, guldet är säkrat.

 

Linnea vinner första matchen med att slå två höga kasst och lägger sin motståndare på fall. Linnea är vidare till final och hon gör en bra final men förlorar dock på fall.

 

 

Mvh Rickard

Skribent: Magnus Nyström

Nike

Sportgrossen

 

 

 

 

Viking Line

 

 

 

 

Postadress:
Västergötlands Brottningsförbund
c/o Bert-Ola Karlsson, Gudhemsgatan 2
541 31 Skövde

Kontakt:
Tel: +46705882835, +46705919339
E-post: This is a mailto link

Se all info