Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Svenska Brottningsförbundet har tecknat nytt samarbete med Folksam

Svenska Brottningsförbundet (SBF) har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Folksam. Förutom att vara SBF:s officiella försäkringspartner kommer Folksam att fortsätta vara med och stimulera en uppstart av Svensk Brottnings verksamhet efter coronapandemin.

Svenska Brottningsförbundet och Folksam har haft ett mångårigt samarbete, där Folksam har varit officiell försäkringspartner till SBF och stöttat förbundet i olika projekt inom integration, jämställdhet, unga ledare och uppstart efter coronapandemin. Under 2023 kommer Folksam att fortsätta vara med och stimulera en uppstart av svensk brottning.

"Det känns fantastik roligt att fortsätta samarbetet med Folksam. Tack vare Folksam har vi kunnat göra en än bättre återstart av svensk brottning. säger, Samuel Lund, Generalsekreterare på Svenska Brottningsförbundet.

Lars-Inge Svensson, Affärsstrateg – sponsring på Folksam säger;
”Vi engagerar oss i det som våra kunder bryr sig om och som idrottens försäkringsbolag vill vi bidra till att fler får möjlighet att idrotta. Genom samarbetet med Svenska Brottningsförbundet kan vi bidra till både ökat idrottande vilket är extra viktigt nu efter coronapandemin”.

Det nytecknade avtalet mellan Folksam och Svenska Brottningsförbundet inleds 1 januari 2023 och sträcker sig över ett år.

För mer information vänligen kontakta:

Samuel Lund, Generalsekreterare, Svenska Brottningsförbundet
Telefon, 08-699 63 26
E-post: samuel.lund@brottning.rf.se

Lars-Inge Svensson, Affärsstrateg – sponsring
Folksam
Telefon: 0708-31 52 17
E-post: lars-inge.svensson@folksam.se

En bild

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Författare: Lotta Samuelsson