Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Förändringar på kansliet

Med start denna vecka blir det vissa förändringar på Svenska Brottningsförbundets kansli. SBF:s generalsekreterare Samuel Lund kommer att gå på föräldraledighet. Vikarie blir Lena Sulkanen, som tidigare varit generalsekreterare på bland annat Svenska Bowlingförbundet.

Svenska Brottningsförbundets generalsekreterare Samuel Lund kommer att vara 50% föräldraledig 18 januari-1 juli, och 100% föräldraledig 1 juli-1 februari 2024.

Lena Sulkanen har en gedigen erfarenhet av att arbeta som generalsekreterare, då hon tidigare haft positionen på Svenska Bowlingförbundet och Svenska Danssportförbundet. Hon har även haft uppdrag för Riksidrottsförbundet.
- Det känns väldigt inspirerande att komma in i brottningens värld, vara med att fortsätta utveckla Svensk Brottning tillsammans med ett målinriktat kansli och en engagerad styrelse, säger Lena.

Jan Åström, ordförande Svenska Brottningsförbundet är nöjd med rekryteringen,
- Det känns både tryggt och säkert att vi lyckats engagera Lena som tf generalsekreterare under tiden Samuel är föräldraledig.

Under våren 2023 kommer Samuel Lund att arbeta måndagar, tisdagar och halva fredagarna. Lena kommer att vara tillgänglig resterande tid.
- Med Lena som vikarie kommer vi att kunna fortsätta hålla ett högt tempo i arbetet med att utveckla Svensk Brottning, säger Samuel.

Vid frågor kontakta
Jan Åström, ordförande, astrom.janoliver@gmail.com
Samuel Lund, generalsekreterare, samuel.lund@brottning.rf.se
Lena Sulkanen, tf. generalsekreterare, lena.sulkanen@brottning.rf.se

Publicerad: 2023-01-16

Senast uppdaterad: 2023-01-17

Författare: Lotta Samuelsson