Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Ändring i landslagsplanering för WW 17/20

Istället för att använda Flatz Open som internationell observationstävling inför respektive EM, kommer WW17 och WW20-landslagen kalla till Jovenes Promesas i Spanien 22-23 april.

Ändringen motiveras av det passar bättre in i landslagens planering och budget, samt att arrangören erbjuder läger efter tävlingen till ett mycket förmånligt pris. Även FS17 och FS20 kommer att kalla landslag till Jovenes Promesas, vilket gör att det blir en stor svensk trupp på plats i Spanien.

Kallelse baseras på resultat hittills under säsongen, och bygger på internationell nivå samt nationell konkurrenssituation i aktuell viktklass. Tävlingen är också öppen för klubbar, så ej kallade brottare som aspirerar på en landslagsplats uppmanas anmäla sig direkt till arrangören.

/Leonard Östlund, Utvecklingsansvarig SBF
leonard.ostlund@brottning.rf.se

Publicerad: 2023-03-21

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Författare: Lotta Samuelsson