Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Vinnare i Årets Förening och Årets Eldsjäl

Vinnarna i Årets Förening och Årets Eldsjäl presenteras idag. Men Hyllningsveckan fortsätter och avslutas 14 april med en omröstning om Årets Kast på våra sociala medier. Håll utkik.

V I N N A R E

I dag lyfter vi fram en person och en förening som vinnare i kategorierna Årets Eldsjäl och Årets Förening. De står som förebilder och representanter för engagemanget och drivet som utvecklar vår sport. Ni är många som kämpar och Svensk Brottning är de stora vinnarna tack vare er.

ÅRETS ELDSJÄL - Jimmy Samuelsson, AIK Brottning

Jimmy har under många år, i Spårvägen, Huddinge och AIK, lagt och lägger ner nästan all sin fritid på att framgångsrikt utveckla ungdomar till brottare av världsklass. Har oändlig dedikation till sporten.

ÅRETS FÖRENING - Sundsvalls AIK

För det gedigna arbete de lägger ner som visat på tydliga goda resultat under året. De arbetar, i synnerhet vad gäller tjejerna i föreningen, med också med brottare i alla åldrar och på alla nivåer. Engagemang och kunnande leder till både bredd och spets.

Priset till Årets Eldsjäl kommer från Folkspel
Priset till Årets Förening kommer från HGB

Publicerad: 2023-04-13

Senast uppdaterad: 2023-04-13

Författare: Malin Kjebon