Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Svenska Brottningsförbundets årsmöte 2023

Det var inte bara personval som stod på agendan under Svenska Brottningsförbundets årsmöte söndagen 16 april. Ny regionindelning var föremål för beslut, där styrelsen valde att ta tillbaka förslaget efter goda diskussioner vid förmötet.

Söndagen 16 april genomförande Svenska Brottningsförbundet sitt årsmöte.
Inför årsmötet hade styrelsen bland annat lagt fram en proposition gällande en ny regionindelning. Frågan diskuterades vid förmötet. När årsmötet började meddelande Jan Åström, ordförande SBF att förbundsstyrelsen drar tillbaka sitt förslag. Detta på grund av bra diskussioner på förmötet. Frågan kommer fortsättas att beredas och bearbetas, i första han på kommande Brottningsforum (här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan ni anmäla er till Brottningsforum)

Till ordförande och ledamöter i förbundsstyrelsen valdes de av valberedningens föreslagna kandidater,

ordförande, Jan Åström (omval)
ledamot, Thomas Svensson (omval)
ledamot, Therese Florentin (omval)
ledamot, Mats Nilsson (omval)

Publicerad: 2023-04-17

Senast uppdaterad: 2023-04-17

Författare: Lotta Samuelsson