Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Svensk Brottning del av satsning i prioriterade områden

Barn och unga ska ha goda förutsättningar till idrott och rörelse. Svenska Brottningsförbundet är därför väldigt glada och stolta över att tillsammans med Riksidrottsförbundet och 14 andra förbund bli en del av en omfattande satsning för att öka närvaron i prioriterade områden.

-Vi ser fram emot den här satsningen. Den anknyter till vår strategi och har som mål att alla ska ha samma möjligheter till att utöva brottning. säger Samuel Lund, generalsekreterare på Svenska Brottningsförbundet

Mer om satsningen kan ni läsa om här Idrottsrörelsen inkluderingsarbete växlar upp - Riksidrottsförbundet (rf.se) Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-04-25

Senast uppdaterad: 2023-04-27

Författare: Lotta Samuelsson