Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

2 maj sista ansökningsdag för Elitidrottstipendiet

Det är hög tid att söka 2023/24 års elitidrottsstipendium. Stipendiet är ett samarbete mellan RF och Svenska Spel och ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. 

Stipendiet är på 50 000 kronor per stipendiat och delas ut en gång per termin (25 000 kronor per termin) till 50 aktiva. Förra omgången fanns två brottare bland stipendiaterna; Lukas Ahlgren, AIK Brottning och Olivia Henningsson, Helsingborgs WT.

Läs mer om Elitidrottsstipendiet och förutsättningarna för att söka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansökan är öppen till och med 2 maj 2023. Ansökningsforumläret hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Publicerad: 2023-04-27

Senast uppdaterad: 2023-04-27

Författare: Malin Kjebon