Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Svenska Brottningsförbundet söker tränare till Elitcenter i Malmö

Är du intresserad av en utmanande och mångfacetterad anställning med fokus på att utveckla svensk dambrottning? Då har vi jobbet för dig.

Svenska Brottningsförbundet söker en medarbetare till vår satsning på dambrottning i Malmö. Rollen som huvudansvarig för centraliseringen i Malmö inkluderar det övergripande ansvaret driva elitcentret i Malmö och att leda och utveckla den dagliga verksamheten. Du kommer också vara en del i SBF:s elitorganisation och arbeta nära SBF:s förbundstränare; Sofia Mattsson samt vara ansvarig för koordinering av lägersamlingar i Malmö.

Placeringen kommer vara i Malmö på Stadionområdet där toppmoderna lokaler
med brottningshall, gym, löparbanor, testcenter. På plats i Malmö kommer du också samverka med Malmö Idrottsakademis personal med kompetens inom bland annat prehab/rehab, fys, träningslära, nutrition och lifeskills management.

Vi räknar med att du har lätt för att samarbeta med andra för att uppnå önskade mål och resultat. Det är viktigt att du är kommunikativ, både i tal och skrift och har en bra struktur och planeringsförmåga.
Du har goda ledaregenskaper, stark ansvarskänsla och har ett driv att kunna knyta kontakter med nya människor.
Du pratar svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Formaliteter
Start: hösten 2023.
Omfattning: Halvtid
SBF tillämpar 6 månaders provanställning
Arbetstid: kontorstid, kvällar och helger förekommer.
Plats: Malmö

Välkommen med din ansökan och cv till vår generalsekreterare Samuel Lund (samuel.lund@brottning.rf.se) vi kommer att behandla ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 30 juni 2023.

Svenska Brottningsförbundet söker tränare till Elitcenter i Malmö Pdf, 152.8 kB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-06-01

Senast uppdaterad: 2023-06-01

Författare: Lotta Samuelsson