Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Svenska Brottningsförbundet får ny kommunikatör

Svenska Brottningsförbundet (SBF) kommer från den 14 augusti att få förstärkning på kansliet i form av Therése Persson.

Therése har en gedigen brottningsbakgrund där hon bland annat representerat Sverige på ett antal internationella brottningsmästerskap. Närmast kommer Therése från Eurofinans där hon arbetat med kommunikation och marknadsföring. Dessförinnan har hon arbetat på Apple och drivit en padelhall.

"Jag är så exalterad över den här möjligheten, att få jobba med brottning och kommunikation som är två av mina stora intressen, känns helt klockrent för mig. Brottning har alltid legat mig varmt om hjärtat och det gör mig så glad att få kunna fortsätta engagemanget för Svensk Brottning även utanför mattan. Jag ser fram emot att få vara en del av utvecklingen och framtiden, som i dagsläget ser väldigt ljus ut för vår älskade brottning!" , sägerTherése Persson.

Therése kommer att börja sin anställning 14 augusti och vara baserad i Helsingborg.

"Vi är väldigt glada att vi har lyckats rekrytera Therése Persson till vårt team. Therése har en väldigt bra profil som Svensk Brottning kommer att ha stor nytta av " säger Samuel Lund, Generalsekreterare på Svenska Brottningsförbundet.

Vi hälsar Therése varmt välkommen till brottningsfamiljen.

Vid frågor vänligen kontakta
Samuel Lund
samuel.lund@brottning.rf.se

Lena Sulkanen
lena.sulkanen@brottning.rf.se


Publicerad: 2023-06-20

Senast uppdaterad: 2023-06-20

Författare: Malin Kjebon