Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Ida och Alva representerar brottningen i Eldsjäl 2.0

För fjärde året i rad har Svensk Brottning med deltagare i utbildningprogrammet Eldsjäl 2.0. I augusti kommer Ida Jönsson från BK Viking och Alva Lehnberg från Arboga AK påbörja sin utbildningsresa.

I Eldsjäl 2.0 får personer mellan 18 pch 25 år chansen att utveckla sitt engagemang inom idrotten. Utbildningsprogrammet hålls av Riksidrottsförbundet i samarbete med Folkspel och deltagarna har bland annat som sin uppgift att driva ett projekt inom sin förening, sitt distrikt eller förbund.

Svenska Brottningsförbundet har haft med kandidater sedan starten av Eldsjäl 2.0 och våra deltagare har på många sätt bidragit till utvecklingen inom områden som inkludering, rekrytering och trygga idrottsmiljöer. Framförallt med sitt driv och sitt perspektiv som unga engagerade föreningsaktiva inom brottningen.

Läs mer om utbildningen här. Pdf, 4.3 MB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-06-30

Senast uppdaterad: 2023-06-30

Författare: Malin Kjebon