Gå till innehåll
Brottningsdomarförbundet

Stadium Team Sales

En webbshop för oss domare

Svenskabrottningdsdomarförbundet har gjort ett avtal med Stadium Teams Sales, vilket innebär att domarkläder så som jackor och väskor går att beställa från Stadium. I nu läget går det enbart att köpa jacka och väska.

Förbundet har 2 sektioner i Stadium Team Sales; en som heter Domare och den andra heter Aktiva. Den först nämnda gäller utrustning för själva dömandet medan Aktiva är lite som stöd åt föreningen. Under Aktiva sektionen kan man finna följande: Mössa, T-shirt, hoodies, shorts, mjukisbyxor och med mera.

 

QR

Publicerad: 2023-12-08

Senast uppdaterad: 2023-12-08

Författare: Grigori Safarjan

Sponsorer

Bankuppgifter

Bankgiro: 5971-5193
Swish: 123 165 80 38

Kontakta oss


info@domare.org

SBDF