Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Våra utbildningar

En bild

Brottning Grund

Webbutbildning med ett praktiskt tillfälle

Utbildningen vänder sig till alla brottningstränare oavsett tidigare erfarenhet och utbildning. Vi går ingenom grundläggande tekniker, grepp och träningsupplägg. Materialet ger också grundläggande kunskaper inom ledarskap och pedagogik för barn- och ungdomar.

Mer information om Brottning Grund

En bild

Brottning Fortsättning

Webbutbildning med ett praktiskt tillfälle, cirka 1,5 dag.

Brottning Fortsättning är utbildningen för dig som har gått Brottning Grund vill satsa vidare inom tränarskapet. Den innehåller ledarskap och pedagogik ur ett brottningsperspektiv och en brottningsteknisk del. Mötet och diskussionerna mellan deltagarna är en viktig del av utbildningen.

Mer information om Brottning Fortsättning

Arrangera Brottning Grund eller - Fortsättning

Är er klubb eller ert distrikt intresserade av att arrangera någon av våra utbildningar tillsammans med SBF, kontakta Conny Tärnklev, conny.tarnklev@umu.se.

Projektstöd Utbildning

Som klubb kan ni söka projektstöd för kursavgiften och kostnaden för webbutbildningen. Läs mer här.

Lilla Fyrstads Svedala 2022

Att vara vuxen till ett barn som brottas

Att vara vuxen till ett barn som brottas är en utbildning med syfte att skapa förståelse och samtal kring de vuxnas roll vid och utanför mattan och för att föräldrar ska få en bättre förståelse för brottningen som sport och på så sätt bli mer inkluderade i den.

Utgångspunkten är Svenska Brottningsförbundets värdegrund och strategi kopplat till Riksidrottsförbundets strategi 2020-2025. Den riktar sig till alla som har barn som brottas, både de som är nybörjare och de som har varit med ett tag.

Mer information och anmälan Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-10-21

Senast uppdaterad: 2023-01-05