Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Licenser och försäkringar

Licenser

Vid alla nationella sanktionerade tävlingar så krävs det att du som tävlande har en tävlingslicens. Här finner du mer information om hur du tecknar licensen.
Vid deltagande i internationella tävlingar som finns med i UWWs tävlingskalender Länk till annan webbplats., så krävs det en internationell licens (UWW-licens). Här finner du mer information om hur du tecknar den licensen.

Försäkring

Du som är aktiv och har en licens i en förening som ingår i Svenska Brottningsförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller tävling.

I din försäkring genom Svenska Brottningsförbundet ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du förebygger, behandlar och anmäler idrottsskador.

Fysioterapeuten gör en första bedömning på telefon och vid behov kan du i vissa fall ha rätt till vidare bedömning och bokad tid till en fysioterapeut eller läkare. I försäkringen ingår två besök till fysioterapeut och ett besök till läkare.

Ring 020-44 11 11 och boka tid för en första bedömning via telefon!

En bild

Idrottsförsäkringar Svenska Brottningsförbundet - Folksam Länk till annan webbplats.

RF Föreningsförsäkring

Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet omfattas av RF Föreningsförsäkring Bas. Varje idrottsförening har sedan möjlighet att dessutom teckna Föreningsförsäkring Mellan, Mellan Plus eller Stor för ett skräddarsytt skydd.

RF Föreningsförsäkring utökat skydd - Folksam Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-10-06

Senast uppdaterad: 2022-12-12