Gå till innehåll
Svenska Brottningsförbundet

Nationella licenser

Licens krävs för alla brottare som deltar i en av SBF sanktionerad tävling (rätt att deltaga från det året man fyller 7 år).
Licens är inget krav när brottaren deltar i en distriktsarrangerad träff/möte för nybörjare.

Licenser söks i föreningens IdrottOnline-sida, i licensmodulen.
Manual till licensmodulen finner ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Licensen är giltig fr.o.m. det datum betalning gjorts t.o.m. 31/12 samma år.

Licenser för 2023 går att ansöka om i Idrott Online fr.o.m. den 15/11 2022. Tänk på att ange på betalningen om den avser licens för 2022 eller 2023. Licenser för 2023 gäller även december 2022

Tyvärr så kommer inte de godkända licenserna synas i Cardskipper förens den 1/1 2023 så under december månad så gäller inbetalningskvittot som licensbevis.

A-licens = 15 år och äldre (det år man fyller 15) 600kr

B-licens = 7-14 år 200kr

När ansökan är gjord i IdrottOnline, betalas avgiften in till Svenska Brottningsförbundets BG 769-8335. Ange på betalningen vem det avser (namn, persnr och klubb). Får ni ej plats med all information på betalningen, skicka ett mail till lotta.samuelsson@brottning.rf.se med info om till vilka betalningen avser. Ni behöver EJ skicka mail om ni skrivit direkt på betalningen.

Cardskipper - digitalt licenskort

En bild

SBF använder sig av digitala licenskort via appen Cardskipper (appen är gratis och finns både för Iphone och Android). För att ditt digitala licenskort ska gå att ladda ner, så krävs det att ett telefonnummer/mailadress läggs till i medlemmens idrotts id i IdrottOnline.
Den medlemskod du erhåller från Cardskipper är kopplad till ditt personnummer, så du har samma medlemskod alla licensperioder. Har du en gång laddat ned din licens via Cardskipper, så uppdateras den per automatik så fort din nya licens godkänts.

Mer information finns att läsa i nedan dokument:
Licenskort CardSkipper.pdf Pdf, 447.8 kB.

I nedan lathundar kan ni se hur man lägger till medlemskort i appen (för ex. tränare och föräldrar) samt hur man lägger till medlemskort via dator.
Skapa konto i Cardskipper utan mail och sms - Lathund.pdf Pdf, 530.4 kB.

Skapa konto i Cardskipper utan mail och sms (dator) - Lathund.pdf Pdf, 357.2 kB.

Ni kan även besöka Cardskippers hemsida, www.cardskipper.se Länk till annan webbplats. eller www.cardskipper.com/sv/support/ Länk till annan webbplats.

Vid anmälan av skada - kontakta Folksam på telefonnummer 020-44 11 11 eller besök deras hemsida Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-10-24

Senast uppdaterad: 2022-12-12